hits

Magasin

Velkommen til blogg.nos Helsemagasin!

Dette er et magasin som samler innlegg under tema helse fra mange ulike bloggere. Hvis du leser et innlegg i dette magasinet, kommer trafikken bidragsyteren til gode. Magasinet fungerer som en samling av gode blogginnlegg for deg som er interessert i helse. Noen av bidragsyterne er rene helseblogger, mens andre igjen er bloggere som innimellom skriver innlegg under temaet, og sånn sett blir en slags frilanser for magasinet. En velger selv hvilke innlegg en vil dele i et magasin, og når en deler, vil innlegget vises både på din egen blogg og i magasinet.

Vi setter stor pris på om du har bilder i innleggene du deler.

healthy woman with water bottle
Licensed from: stryjek / yayimages.com

Hvis et innlegg ikke passer inn i gruppen, meld det gjerne inn til: hjelp@blogg.no, men det er da viktig å merke det med "Moderering magasin" i emnefeltet. Innlegg som bryter norsk lov eller blogg.no sine retningslinjer i magasinet kan selvfølgelig rapporteres inn på lik linje med upassende innlegg på andre blogger.

Akkurat nå øker vi satsingen på magasiner, og leter etter flere gode bloggere. Kanskje er du den vi leter etter? Søk om medlemsskap da vel!

#helse #magasin #offisielt #bloggmagasin #blogg #gruppe #gruppeblogg #ny #skribent #blogger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bloggmagasiner er gruppeblogger som samler innlegg fra bloggere som er medlemmer i gruppen.
Dette magasinet drives av blogg.no og alle artiklene ligger på forfatterens egen blogg. Forfattere er selv ansvarlig for innhold.